‘Cyberpunk 2077’ skruer ned for bizart dildo-kaos

‘Cyberpunk 2077’ skruer ned for bizart dildo-kaos
'Cyberpunk 2077'.

Det er ikke meget, der er gået, som det skulle for ‘Cyberpunk 2077’, efter spillets lancering i sidste uge.

Men en af de mere besynderlige fejlskud er mængden af dildoer, der optræder i spillet. Jep, ‘Cyberpunk 2077’ har simpelthen et dildo-problem.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det lyder komisk, og dildoer er trods alt noget af det mere harmløse i det sex-progressive spil, men flere spillere – inklusiv her på redaktionen – har oplevet et helt bizart antal dildoer i spillet.

De dukker simpelthen op over det hele. På gader, i barer, overalt. Og selvom det er meningen, at der skal være dildoer i spillet (hvor de kan bruges som våben), har det taget overhånd:

»Det høje antal af dildoer i spillets verden skyldes, at de kan spawne som tilfældig loot, og indstillingerne for dette er vi stadig ved at justere, så især under de tidlige anmeldelser af spillet var antallet af dildoer ret højt«, fortæller udvikleren CD Projekt RED til Kotaku.

Der er altså tale om en fejl, hvor dildoerne spawner mere end planlagt, men problemet er ved at blive fikset, tilføjer udvikleren:

»Vi justerer mængden, så dildoerne ikke dukker op uden kontekst og er distraherende, men derimod er der, hvor de er designet til at skulle være«.

Hvis du undrer dig over, hvorfor der overhovedet er dildoer i spillet, er det svært at forklare, men det er åbenbart bare en ting for CD Projekt RED og ‘Cyberpunk 2077’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af