Dansk ‘Hitman’-udvikler arbejder på rollespil med drager – men du får måske ikke glæde af det på PlayStation

Dansk ‘Hitman’-udvikler arbejder på rollespil med drager – men du får måske ikke glæde af det på PlayStation
Agent 47 i 'Hitman'. (Foto: IO Interactive)

IO Interactive er normalt kendt for deres skaldede lejemorder Agent 47 og den voldsomt populære ‘Hitman’-serie.

Men nu tager det danske spilstudie åbenbart et ryk væk fra det velkendte og kaster sig ud i et helt nyt eventyr med drager i et fantasy-rollespil. Det skriver Windows Central.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter sigende skulle det nye spil bestå af en middelalder-agtig verden, som vi ofte kender det fra rollespil, hvor spillere forbindes på den ene eller anden måde.

Og så skulle der altså være drager involveret. Måske skal vi til at vænne os af med lejemorder-mentaliteten og forberede os på en ny karriere som drageridder?

Selvom rygterne om det nye spil har taget til den seneste tid, især efter adskillige jobopslag for et »endnu ikke annonceret projekt«, beskrives det stadig som »adskillige år« ude i horisonten.

Og når spillet endelig lander, bliver det tilsyneladende eksklusivt hos Microsoft, i hvert fald i en tidsbegrænset, hvis man skal tro Windows Central.

Dette passer godt i Microsofts strategi om at blive stærkere på eksklusive spil, som de for alvor skruede op for, da de sidste år opkøbte branchens vel nok mest legendariske spilfirma.

IO Interactive udgav i starten af året ‘Hitman 3’ til stor ros. Sidenhen har de annonceret, at de arbejder på et officielt ‘James Bond’-spil, og at de samtidig er ved at åbne et tredje studie – efter København og Malmø – i Barcelona.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af