Sony fejrer fans med præmier og første tilbud på PlayStation 5-spil

Sony fejrer fans med præmier og første tilbud på PlayStation 5-spil
'Marvel's Spider-Man Miles Morales'. (Foto: PlayStation)

PlayStation har startet deres Days of Play 2021 – en længere periode med tilbud på nye og gamle spil samt konkurrencer og andre begivenheder.

Fejringen består af flere elementer, heriblandt en konkurrence for alle spillere, hvor man kan optjene avatars og konsoltemaer, samt et kommende udsalg.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selve konkurrencedelen er et fælles projekt, hvor du skal tilmelde dig og derefter er med til at låse op for delmål ved at spille dine PlayStation-spil.

Når delmålene rammes, vil alle deltagere modtage eksklusive avatars og temaer, der alle har med nogle af PlayStations største titler at gøre, som for eksempel ‘God of War’ og ‘Horizon Zero Dawn’.

Konkurrencens runder opdateres hver uge, og du kan løbende holde dig opdateret på dens status her.

Derudover vil der fra den 26. maj være besparelser på flere PlayStation-klassikere, heriblandt nogle af lanceringsspillene til PlayStation 5 som ‘Marvel’s Spider-Man Miles Morales’ og ‘Demon’s Souls’, der er på tilbud for første gang siden deres debut.

Der er desuden også åbnet op for gratis multiplayer i den kommende weekend (22. og 23. maj), hvor alle kan spille online uden at skulle punge ud for et PlayStation Plus-abonnement.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af