‘Battlefield 2042’ skrotter singleplayer og skruer op for vild multiplayer – se første hæsblæsende trailer

‘Battlefield 2042’ skrotter singleplayer og skruer op for vild multiplayer – se første hæsblæsende trailer
'Battlefield 2042'. (Foto: EA)

Du kommer ikke til at spille dig alene igennem ‘Battlefield 2042’, når det udkommer, for spillet har simpelthen skrottet singleplayer-kampagnen.

Det kan EA afsløre, efter det kommende spil er blevet officielt præsenteret i en længeventet første trailer.

Sammen med traileren kom der også en endelig udgivelsesdato: 22. oktober.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Frem for at fokusere på alenetiden vil ‘Battlefield 2042’ understøtte op til 128 spillere på PC, imens konsollerne – PlayStation 4 og 5 samt Xbox Series X/S og Xbox One – kan håndtere 64 spillere på én gang.

Til gengæld bliver der ingen form for battle royale. Det fortæller Daniel Berlin, spillets designchef, til Eurogamer:

»Vi har ingen planer for battle royale, men vi har andre oplevelser i spillet, som vi endnu ikke kan snakke om, men som vi glæder os helt vildt til«, siger han.

Som traileren afslører, er der en del vilde baner i vente med endnu vildere øjeblikke, som når en pilot hopper ud af sit fly, skyder et andet fly ned med en bazooka og derefter hopper ind i flyet igen for så at flyve væk.

‘Battlefield 2042’ kommer, som navnet antyder, til at foregå i den nærme fremtid, hvor en klimakrise har kastet verden ud i en flygtningekatastrofe.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af