Du kan godt glemme alt om en ‘Skyrim’-efterfølger lige foreløbig: »’The Elder Scrolls 6′ er stadig i en designfase«

Du kan godt glemme alt om en ‘Skyrim’-efterfølger lige foreløbig: »’The Elder Scrolls 6′ er stadig i en designfase«
'The Elder Scrolls V: Skyrim'. (Foto: Bethesda)

Det er tre år siden, at efterfølgeren til ‘The Elder Scrolls V’ blev afsløret med en kort teaser fra spilstudiet Bethesda.

Siden da har der været stille omkring ‘The Elder Scrolls 6’, som spillet blot kaldes indtil videre – for der er stadig så lang tid til dets udgivelse, at det slet ikke har en officiel titel.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nu bekræfter Todd Howard, spillets instruktør, at vi godt kan væbne os med tålmodighed, for efterfølgeren er stadig i det tidlige stadie af udviklingen:

»Det er godt at tænke på det som om, at ‘Elder Scrolls 6’ er stadig i en designfase«, siger Howard til The Telegraph.

Tilbage i maj kommenterede Pete Hines, vicepræsident for marketing hos Bethesda, at vi ikke ville høre mere om den populære serie, før Bethesda havde afsløret ‘Starfield’, deres sci-fi-epos med udgivelse i 2022.

‘Starfield’ blev præsenteret tidligere i juni, hvor det – desværre for fans af PlayStation – også blev bekræftet, at spillet ikke kommer til Sonys konsoller.

Samme skæbne frygtes nu også at ramme ‘Skyrim’-efterfølgeren, men vi ved intet konkret, før Bethesda løfter sløret for flere detaljer, hvilket altså godt kan tage en god portion tid endnu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af