Selv Sony kan ikke finde ud af at vende PlayStation 5 korrekt

Selv Sony kan ikke finde ud af at vende PlayStation 5 korrekt
PlayStation 5. (Foto: PlayStation)

Man skulle tro, at det er nemt at placere en konsol korrekt, især når man er firmaet bag selve konsollen. Men det er det åbenbart ikke helt.

Se bare på Sony og deres seneste reklame for PlayStation 5, som de lagde op på Twitter, hvor de formåede at vende konsollen omvendt.

Foto: madhouse5625/Reddit

Fejlen blev hurtigt opdaget, og Sony slettede derefter deres tweet, men ikke før Reddit selvfølgelig nåede at knipse et billede.

Sony har været ihærdige i deres promovering af PlayStation 5, når det kommer til konsollens placering – enten kan den stå vertikalt eller ligge ned på en speciel holder, hvor drevet vender ned mod overfladen, som den står på.

PlayStation 5. (Foto: PlayStation)

Der kan selvfølgelig være mange årsager til, at konsollen er placeret forkert i reklamen. Måske er videoen optaget af et bureau, der ikke har samme viden om konsollen, som Sony selv har. Eller også er det bare en tilfældig fejl.

Som Kotaku skriver, er det dog ikke første gang, at Sony laver denne bommert. I december 2020 postede selveste chefen af PlayStation Studios, Hermen Hulst, en video, hvor konsollen også var placeret forkert.

Den video blev ligeledes slettet og derefter erstattet af et nyt klip, hvor den omvendte PlayStation 5 var klippet helt ud.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af