Chris Pratt skal spille Mario i ny film fra Nintendo

Chris Pratt skal spille Mario i ny film fra Nintendo
Chris Pratt. (Foto: Jesse Grant/Getty Images)

Det var måske ikke lige en hovedrolle, man havde forventet Chris Pratt i, men ikke desto skal skuespilleren lægge stemme til Nintendo-ikonet Mario.

Det annoncerede spilfirmaet i går, da de løftede sløret for en imponerende rolleliste for den unavngivne filmen, som får premiere den 22. december, 2022.

Ud over Pratt medvirker ‘Dronninggambit’-stjernen Anya Taylor-Joy i rollen som Princess Peach, Charlie Day som Luigi og Jack Black som skurken Bowser.

Det stopper dog ikke der, for Seth Rogen dukker på i rollen som Donkey Kong, Keegan-Michael Key som Toad og ikke mindst Fred Armisen som Cranky Kong.

Eftersom Pratt indtager hovedrollen, skubber han Charles Martinet ud på et sidespor. Martinet har ellers leveret stemmen til Mario i flere årtier, men må i filmen tage til takke med en gæsteoptræden.

Der er stadig ikke mange detaljer klar om filmen, der oprindeligt blev annonceret i 2018, men som endnu ikke har fået en officiel titel.

Det må dog formodes, at der er tale om en animeret film – eller i hvert fald en heftig omgang CGI – da projektet skabes i samarbejde med animationsstudiet Illumination, som tidligere har stået bag ‘Despicable Me’ og ‘Minions’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af