‘Cyberpunk 2077’ opdateres måske ikke alligevel til PlayStation 5 i år

‘Cyberpunk 2077’ opdateres måske ikke alligevel til PlayStation 5 i år
'Cyberpunk 2077'. (Foto: CD Projekt RED)

Vi nærmer os snart et år for udgivelsen af ‘Cyberpunk 2077’, der var så stor en fiasko, at spillet simpelthen blev fjernet fra PlayStations digitale butik.

Siden da er det kommet tilbage, men udgaven er primært optimeret til PlayStation 4 og benytter sig altså ikke af de tekniske opgraderinger, som kun PlayStation 5 byder på.

Og sådan forbliver det måske resten af året, skriver VGC. For firmaet bag spillet, CD Projekt, har nu udtalt, at de »ikke længere med sikkerhed kan sige«, at en optimeret udgave til både PlayStation 5 og Xbox Series X/S vil blive lanceret i 2021.

Det var ellers planen, at den opdaterede udgave, der blandt andet inkluderer hurtigere loading-tider, skulle lande i efteråret, men ‘Cyberpunk 2077’-skuffelsen fortsætter altså lidt endnu.

I samme ombæring har CD Projekt også udtalt, at det samme gør sig gældende med en opdateret udgave af ‘The Witcher 3: Wild Hunt’, som ligeledes skulle være blevet udgivet senere i år.

CD Projekt understreger dog, at de stadig sigter efter at lancere begge udgivelser som planlagt, men med de nyeste udtalelser åbner de altså op for at skubbe planen, hvis det hele glipper.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af