Næste år kan du endelig få en sort PlayStation 5

Næste år kan du endelig få en sort PlayStation 5
PlayStation 5.

Er du også træt af den hvide farve på din PlayStation 5, er der godt nyt – fra næste år kan du skifte udseendet på din konsol.

Det afslører PlayStation på deres blog, hvor de har annonceret nye covers i fem forskellige farver til den evigt udsolgte konsol.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Farverne kaldes Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Galactic Purple og Starlight Blue, hvilket er en fancy måde at beskrive sort, mørkerød, lyserød, lilla og lyseblå.

De nye covers kan klikkes af og på i stedet for den hvide skal, som PlayStation 5 oprindeligt kommer med, og de lanceres til begge udgaver af konsollen – både den med fysisk drev og den uden.

Der er endnu ingen lanceringsdato for Danmark, da vi tilsyneladende ikke er blandt de lande, hvor de nye farver først lanceres.

PlayStation lover dog, at lanceringen udvides løbende i 2022, så måske når du faktisk lige at få fingre i en konsol, inden farverne rammer vores breddegrader.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af