Først blev PlayStation 5 udsolgt – nu sker det samme med PlayStation 4

Først blev PlayStation 5 udsolgt – nu sker det samme med PlayStation 4
PlayStation 5. (Foto: PlayStation)
views

Lige siden lanceringen i efteråret 2020 har PlayStation 5 været udsolgt overalt, og de tomme hylder ser ikke ud til at blive fyldt op foreløbigt.

Derfor har Sony valgt at fortsætte produktionen af PlayStation 4, som der ellers skulle være sat en stopper for i 2021. Det skriver Bloomberg.

Det var planen, at den ældre konsol langsomt skulle udfases efter sidste år, men manglen på PlayStation 5 har nu resulteret i en ekstra ordre på en million PlayStation 4’ere.

Dette kan lade sig gøre, da konsollen er nemmere at producere. Den sammensættes nemlig med andre komponenter og rammes derfor ikke på samme måde af den chip-mangel, som er skyld i den konstant udsolgte PlayStation 5.

Problemet er bare, at der nu også begynder at vise sig et knap så fyldt lager af PlayStation 4 både i de fysiske butikker, men også online. Og efterspørgslen bliver formentlig ikke mindre i år, hvor både ‘Horizon Forbidden West’ og ‘God of War Ragnarök’ udkommer.

Således er det lige nu muligt at bestille en direkte fra Sonys hjemmeside, men – som The Verge bemærker – her er antallet begrænset til én enhed per ordre på grund af »høj efterspørgsel«.

Hos flere danske forhandlere meldes der ligeledes om udsolgt på alle modeller af PlayStation 4.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af