Netflix åbner for filmatisering af spil, som »folk kender« – kan der være store nyheder på vej i år?

Netflix åbner for filmatisering af spil, som »folk kender« – kan der være store nyheder på vej i år?
Henry Cavil som 'The Witcher'. (Foto: Netflix)

Det er ingen hemmelighed, at film- og seriebranchen har fået øjnene op for de mange muligheder (og penge), som ligger i spilbranchen.

HBO er ved at filmatisere PlayStation-klassikeren ‘The Last of Us’, og Netflix har støvsuget markedet for licenser til store spiluniverser som ‘Assassin’s Creed’ og ‘Resident Evil’ foruden ‘The Witcher’, som de har haft enorm succes med.

Det lader dog ikke til at stoppe der, for gemt væk i en Q&A med Greg Peters, vicedirektør og produktchef hos Netflix, har streamingtjenesten planer om flere filmatiseringer af velkendte spiltitler. Det skriver Variety.

»Vi er åbne overfor muligheden for at licensere og tilgå store spil-franchises, som folk kender«, udtalte Peters og tilføjede: »Og jeg tror, at I kommer til at se mere af det i det kommende år«.

Det er en lidt kryptisk kommentar fra Netflix-chefen, for det kan selvfølgelig dække over en af de licenser, firmaet allerede har sikret sig rettighederne til, som vi i så fald kommer til at høre mere om i 2022.

Der er i hvert fald nok at vælge imellem. Lige nu har streamingtjenesten – foruden ‘Resident Evil’ (som allerede spænder over to serier) og ‘Assassin’s Creed’ – råderet over licenser til populære spil som ‘Cyberpunk 2077’, ‘Splinter Cell’ og ‘Beyond Good and Evil’.

Men, og her bliver det rigtig spændende, det kan jo også være, at Netflix faktisk har en stor annoncering på vej, som slet ikke dækker over de spil, vi kender til.

Sidste år gik rygterne således på, at de ville kaste sig over ‘The Elder Scrolls’-serien.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af