Xbox-klassikeren ‘Gears of War’ bliver til actionbrag hos Netflix

Xbox-klassikeren ‘Gears of War’ bliver til actionbrag hos Netflix
'Gears of War'. (Foto: Microsoft/Netflix)

‘Gears of War’, en af de mest populære Xbox-serier nogensinde, kommer under kærlig behandling hos Netflix med adskillige projekter i støbeskeen.

Streamingtjenesten har annonceret, at de er gået sammen med spilstudiet The Coalition, som har arbejdet på seriens senere udspil, om at udvikle en film og en animeret serie for det voksne publikum.

Netflix understreger desuden, at »der er potentiale for flere historier i fremtiden«, hvilket nok afhænger af den indledende succes for de kommende projekter.

‘Gears of War’ strækker sig efterhånden over adskillige kapitler, der startede i 2006 med en oprindelig trilogi om Marcus Fenix og hans hold af hårdkogte soldater, der skulle nedkæmpe en invasion af rumvæsner.

Det ville være oplagt at fokusere på netop denne historie, da den er ekstremt vellidt blandt fans (og fordi Netflix har brugt et billede af netop Fenix i annonceringen af filmatiseringen), men det har tidligere vist sig svært at få et projekt af den dur op at køre.

Således har Dave Bautista efterhånden været tilknyttet en filmatisering af ‘Gears of War’ i 15 år. Det projekt må dog nu formodes at være dødt, medmindre Netflix trækker skuespilleren op ad hatten som filmens hovedrolle.

En anden oplagt mulighed ville være Dwayne Johnson, som fans i årevis har efterspurgt i rollen som Marcus Fenix.

Han teasede i starten af året en filmatisering af »et af de største, mest badass spil«, omend flere rygter peger mod en ‘Call of Duty’-filmatisering.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af