Notorisk gyserserie vender endelig tilbage – se nervepirrende trailer for ‘Amnesia: The Bunker’

Notorisk gyserserie vender endelig tilbage – se nervepirrende trailer for ‘Amnesia: The Bunker’
'Amnesia: The Bunker'. (Foto: Frictional Games)

Horrorspillet ‘Amnesia: The Dark Descent’ blev en mindre revolution for det digitale gys, da det udkom tilbage i 2010.

Her gik der sport i at poste de mest skræmmende YouTube-videoer af folk, der fik et chok og ligefrem begyndte at tude under spillet, og nu starter det hele (forhåbentlig) forfra.

Serien vender nemlig tilbage næste år med ‘Amnesia: The Bunker’, og traileren er de mest anspændte og neglebidende 50 sekunder, som du kommer til at bevidne i dag.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Amnesia’ har holdt pause siden 2020, hvor ‘Amnesia: Rebirth’ på ny vækkede liv i serien, men dog ikke med helt samme succes som førhen.

Det lader dog til, at vi nu vender tilbage til de mere skræmmende rødder, hvor fokus er på at flygte frem for at tage kampen op mod mystiske kræfter:

»Efterladt i en øde bunker fra 1. verdenskrig med kun én kugle i din pistol er det op til dig at stå ansigt til ansigt med de knugende rædsler, som gemmer sig i mørket«, forklares det i beskrivelsen af spillet.

Samtidig bliver der mere frihed til at udforske, da det nye kapitel lader spillerne klare sig igennem udfordringerne og omgivelserne i deres eget tempo, hvor ukendte trusler spøger, når man mindst venter det.

Andetsteds lyder det, at man for enhver pris skal holde lyset tændt for at komme ud i live, og det lyder unægteligt som klassisk ‘Amnesia’, hvor man kryber sammen i et hjørne og mest af alt bare vil have sin mor.

‘Amnesia: The Bunker’ udkommer til pc, Xbox og PlayStation i marts 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af