Mystikken breder sig om årets mest omdiskuterede zombiespil – nu kan du se ti minutters gameplay

Mystikken breder sig om årets mest omdiskuterede zombiespil – nu kan du se ti minutters gameplay
'The Day Before'. (Foto: Fntastic)

Du kan nu endelig se ti minutter fra det ekstremt hypede zombiespil ‘The Day Before’, men du skal nok ikke skrue forventningerne helt i vejret.

Forsmagen på det postapokalyptiske multiplayerspil, hvor du skal overleve trusler fra både de udøde og andre spillere, er nemlig ikke helt så imponerende, som man kunne håbe på, skriver Eurogamer.

I stedet er der masser af hvileløs vandring i mennesketomme nabolag og et kort kig på spillets våben- og crafting-system, som ikke ser ud til at byde på mere end, hvad vi allerede har set i lignende spil.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det korte klip er, trods det undervældende indhold, stadig en forløsning på et af det seneste års største spilmysterier.

Da udvikleren Fntastic annoncerede ‘The Day Before’ i 2021, blev spillet – takket være en fængende teaser – skudt helt op i toppen over de mest ventede titler.

Siden da har projektet og ikke mindst folkene bag dog haft svært ved at indfri forventningerne, hvilket blandt andet skyldes to forsinkelser under bizarre omstændigheder.

Først skulle spillet udkomme i sommeren 2022, hvilket aldrig skete, da hele spilmotoren blev udskiftet i sidste øjeblik, hvilket ellers er ganske uhørt, da projektet i så fald skal bearbejdes på ny.

Den nye lanceringsdato lå herefter i starten af 2023, men denne er også blevet udskudt – angiveligt på grund af en besynderlig kontrovers om ophavsret, lyder det fra Fntastic.

Og som om de konstante forsinkelser, der har skruet op for mystikken omkring ‘The Day Before’ – for er der faktisk tale om et svindelnummer? – ikke er nok, så er spillet nu helt forsvundet fra Steam, hvor det ellers lå blandt de mest ansete kommende titler.

Derfor virker dog også en anelse bemærkelsesværdigt, at Fntastic ud af det blå har valgt at fremvise ti minutter fra deres spil, men måske er det for at dulme de kritiske røster, der har taget til de seneste måneder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af