Nu kan du finde kærligheden med Facebook Dating i Danmark

Nu kan du finde kærligheden med Facebook Dating i Danmark
Facebook Dating lanceres i Danmark. (Foto: Facebook)

Det var egentlig meningen, at Facebook skulle have lanceret Facebook Dating i Europa på valentinsdag, men det blev aflyst i sidste øjeblik.

Nu har Facebook taget revanche og lanceret deres Tinder-konkurrent i hele Europa, inklusiv Danmark, hvor du med din eksisterende Facebook-profil kan matche med andre personer.

For at kunne finde din helt store kærlighed – eller i hvert fald bare din næste date – bruger Facebook Dating dine præferencer og aktiviteter til at matche dig med andre profiler.

Det er desuden muligt at inkludere begivenheder og grupper i kærlighedsalgoritmen, så resultaterne (forhåbentlig) bliver mere præcise og brugbare.

Instagram Stories kan bruges i datingprofiler.

Facebook Dating er tæt knyttet sammen med resten af Facebook samt Instagram, og du kan derfor bruge mange af de samme funktioner i dating-delen. Der er for eksempel Stories, hvor du kan inddrage dine videoer på din datingprofil.

Derudover benytter Facebook Dating sig af Secret Crush, en funktion hvor du kan markere op til ni af dine venner eller Instagram-følgere som et crush. Har de gjort det samme med dig, bliver I matchet.

Hele datingdelen bliver naturligvis besværliggjort af coronavirus, men Facebook er ved at udrulle en videochat-funktion til virtuelle dates.

Er du vild med en ven, kan du tilføje dem i Secret Crush.

Facebook nævner selv, at de lægger stor vægt på beskyttelse af privatliv og data ved brug af Facebook Dating. Dine venner kan for eksempel ikke se, om du benytter datingtjenesten, og dit news feed vil ikke vise begivenheder fra Facebook Dating.

Netop privatliv og beskyttelse af data var dog årsagen til, at Facebook Dating missede lanceringen i foråret. Her granskede de irske datamyndigheder platformen, da de frygtede, at den ikke kunne leve op til de europæiske krav for datasikkerhed.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af