Kontroversiel Trump-rådgiver poster tilsyneladende nøgenbilleder af egen datter efter TikTok-drama

Kontroversiel Trump-rådgiver poster tilsyneladende nøgenbilleder af egen datter efter TikTok-drama
Kellyanne Conway. (Foto: Chip Somodevilla/Getty Images)

Kellyanne Conway, tidligere særlig rådgiver for Donald Trump i Det Hvide Hus, gjorde sig ofte bemærket under Trumps præsidentembede med absurde udmeldinger og kontroversiel opførsel.

Den seneste tid er hun dog kommet i vælten for forholdet til sin datter, Claudia Conway, efter datteren har afsløret på TikTok, hvordan Kellyanne Conway har overfuset og overfaldet datteren.

Videoerne resulterede for nylig i et besøg fra myndighederne, men det lader til, at sagen ikke er slut endnu, da Kellyanne Conway efter sigende nu har postet nøgenbilleder af sin datter på Twitter via platformens Stories-agtige format Fleets.

Det er Conways egen datter, der på TikTok (i en video, som nu er gjort privat) har bekræftet, at Kellyanne Conway har stjålet billederne fra datterens telefon og derfor har kunne lægge dem online.

Billederne, der angiveligt viser en topløs Claudia Conway, er fjernet fra Twitter. Det vides ikke, om de er uploadet ved et uheld, eller om det har været med fuldt overlæg.

Forholdet mellem Claudia og Kellyanne Conway eskalerede eksplosivt i efteråret, hvor datteren skabte momentum på sociale medier med et ufiltreret indblik i Conway-familien op til præsidentvalget.

Eftersom Claudia Conway er 16 år, betragtes hun ifølge amerikansk lovgivning som mindreårig. Derfor kan det juridisk set betragtes som distribution af børnepornografi.

Kellyanne Conway har ikke kommenteret på sagen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af