Elon Musk beder om hjælp til ‘Saturday Night Live’ på Twitter – og bliver jordet af sarkastiske jokes

Elon Musk beder om hjælp til ‘Saturday Night Live’ på Twitter – og bliver jordet af sarkastiske jokes
Elon Musk. (Foto: Pool/Getty Images)

Den kommende weekend byder på endnu en omgang af ‘Saturday Night Live’, og imens den musikalske gæst, Miley Cyrus, er oplagt, så er det lidt en en anden sag med hendes medvært.

For hvor vi ofte er vant til et musikalsk indslag akkompagneret af en (film)stjerne, må vi denne gang tage til takke med Elon Muskverdens rigeste mand og verdens største troll.

Tjansen som ‘SNL’-vært er atypisk for Musk, og måske er det derfor, han har spurgt Twitter til hjælp med idéer til sketches.

Nødråbet er naturligvis sarkastisk, men det stoppede ikke et hav af Twitter-brugere fra at grille Tesla-skaberen.

Adskillige kritikere har allerede været ude med riven efter Musk som vært, hvor de stillede spørgsmålstegn ved, at en troll og milliardær med storhedsvanvid skulle skabe sjov og løjer på tv i stedet for at bruge sin tid og penge på at redde verden.

Andre var hurtige til at bide mærke i Musks manglende støtte til fagforeninger for egne ansatte, hvilket skuespiller Bradley Whitford (‘The West Wing’, ‘Get Out’) også gjorde opmærksom på.

Der var dog også dem – heriblandt ‘Saturday Night Live’s egen Chris Redd – som tog lidt lettere på sagen og pointerede, at det ikke hedder »skit«, men derimod »sketches«.

Valget af Elon Musk til værtsrollen har tidligere fået flere af ‘Saturday Night Live’s egne skuespillere på barrikaderne.

Således var både Aidy Bryant og Bowen Yang hurtige på tasterne med slet skjulte kommentarer, da annonceringen af Musk så dagens lys, skriver The Wrap.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af