Ung fyr hitter på TikTok med 80’er-inspirerede thirst traps til midaldrende kvinder

Ung fyr hitter på TikTok med 80’er-inspirerede thirst traps til midaldrende kvinder
William White. (Foto: William White/Instagram)

Et gammelt internet-ordsprog lyder, at der er et publikum for alt. Det gælder også, hvis man er en ung fyr i starten af 20’erne, der laver 80’er-inspirerede TikToks til midaldrende kvinder.

Mød William White, en canadisk model, der i skrivende stund har 1,2 millioner følgere på TikTok, hvoraf en stor del er kvinder, der har rundet de 40 år (og en del til).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@whiteyy18

Daily dose of Mandy 🎼❤️

♬ Mandy – Barry Manilow

Opskriften for Whites TikToks er faktisk ganske lige til: Tag et musikalsk hit med minimum 30 år på bagen, kig med blide øjne dybt ind i kameraet og lipsync med på teksten.

Det hele kombineres med udseendet som en klassisk all-american fyr med alt, hvad det indebærer af 80’er-æstetik (tænk ‘Dirty Dancing’), og så er der altså ikke et hjørne tørt hos de aldrende fans.

Det er ikke fordi, der er den store variation i videoerne, men det virker. Faktisk virker det virkelig godt. White er nemlig fløjet forbi milepælen for en million følgere – og han er altså allerede godt på vej videre.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af