Teletubbies får anti-vaxxers til at gå i selvsving med vaccinationskort på Twitter

Teletubbies får anti-vaxxers til at gå i selvsving med vaccinationskort på Twitter
Teletubbies. (Foto: Ian Gavan/Getty Images)

Der er en rimelig god chance for, at du kender Teletubbies fra fjernsynet, hvor de med deres børnevenlige lege render rundt i et græsfyldt univers med kaniner og en baby som deres sol.

Men nu er Tinky Winky, Laa-Laa, Dipsy og Po også hoppet ud som fortalere for coronavaccination, efter de lagde deres vaccinationskort op på Twitter.

Samtidig er de – som de selv siger – klar til Tubby hot summer.

Er du lige så forvirret som os, så bare rolig – vi tager det én detalje ad gangen.

Først og fremmest afslører vaccinationskortet, at teletubbierne nu er 18 år og dermed myndige. De kan stemme, de kan købe sprut samt smøger, og de kan blive dømt som voksne, hvis deres Tubby hot summer tager en forkert drejning.

Gransker du vaccinationsdatoerne, kan du i øvrigt se, at de har fået henholdsvis Noo-nson- og AstraTubbica-vaccinerne, som du kan kigge langt efter i det danske vaccinationsprogram.

At den anden og sidste dosis så er givet den 22. juli, altså to uger ude i fremtiden, kan vi ikke forklare, men hvem ved egentlig, hvad der sker i Tubbytronic Superdome.

Og så er der selvfølgelig lige hele Tubby hot summer-tingen, der er et tvist på Megan Thee Stallions kæmpe hit ‘Hot Girl Summer’.

Det virker dybt upassende, når man tænker over det (især sangteksterne), men okay – teletubbierne er jo voksne nu, vi dømmer dem ikke.

Skal vi lige være seriøse et øjeblik, så er opslaget naturligvis en opfordring til at blive vaccineret, og af samme grund har det fået dele af Twitters anti-vaxxer-fløj til at gå i selvsving.

Det er dog svært at tage seriøst i mere end et par sekunder, for det er i sig selv så absurd, at teletubbierne har kastet sig ind i den eksplosive debat.

Det bliver ikke bedre af, at andre dele af Twitter ikke kan komme sig over, at hovedrollerne fra børneserien nu er buksemyndige.

Læser du stadig med, har du her den korte version, du kan give til dine venner: Er du vaccineret og klar på en Tubby hot summer, vil teletubbierne gerne lege med dig.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af