Forsvundet teenager fundet efter brug af viralt håndtegn fra TikTok

Forsvundet teenager fundet efter brug af viralt håndtegn fra TikTok
TikTok. (Foto: Solen Feyissa)
views

En 16-årig pige i USA er blevet fundet, efter hun brugte et viralt håndtegn fra TikTok til at signalere, at hun var i problemer.

Ifølge Independent blev politiet i staten Kentucky gjort opmærksom på teenageren, der befandt sig i en bil, efter en anden bilist havde genkendt håndtegnet og ringet til alarmcentralen.

En patrulje anholdt senere en 61-årig med den unge kvinde på bagsædet, hvorefter han blandt andet blev sigtet for kidnapning.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@cdnwomenfdn

#covid19 is making it difficult for people at risk of violence to safely reach out. Learn more: canadianwomen.org/signal-for-help/ #fyp#signalforhelp

♬ original sound – Canadian Women’s Foundation

Håndtegnet, hvor man starter med åben håndflade og derefter knytter hånden omkring sin tommelfinger, gik viralt på TikTok i sommer, efter vold i hjemmet blev mere udbredt under coronavirus.

Det blev delt på TikTok af Canadian Women’s Foundation, der beskriver det som et universalt tegn, der kan bruges til – uden at snakke eller give lyd fra sig – at indikere, at man har brug for hjælp.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af