Nej, TikTok-fans, Harry Styles har ikke stjålet en mikroovn

Nej, TikTok-fans, Harry Styles har ikke stjålet en mikroovn
Harry Styles i Madison Square Garden. (Foto: Theo Wargo/Getty Images)

De seneste dage er sociale medier som TikTok og Twitter blevet oversvømmet med et spøjst rygte om Harry Styles, der efter sigende har stjålet en mikroovn efter en koncert.

Men som så meget andet på internettet viser det hele at være lidt af en and, for rygtet begyndte som intern joke i en TikTok-video, der blev taget for gode varer, skriver New York Post.

Det hele startede med et klip fra Dianna Rainone, der hævdede, at hendes far, der var på arbejde under Styles’ koncert ved UBS Arena i New York, skrev en besked til hende om, at sangeren havde nakket mikroovnen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det var ikke fordi, videoen gik viralt øjeblikkeligt, men det gjorde selve påstanden derimod.

Rygtet om den stjålne mikroovn bevægede sig nemlig videre i økosystemet for sociale medier, og inden længe dukkede det op på Twitter, hvor brugere ikke kun dy sig for at lave memes med Styles selv som hovedperson.

Men ifølge New York Post, der har talt med Rainone, er det hele altså bare lidt af en spøg, som startede med beskeden fra hendes far.

»Han skrev ud af det blå og sagde, at deres mikroovn var væk, og han jokede så med, at det var Harry Styles, der havde stjålet det. Jeg kunne ikke stoppe med at grine, så jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne lave en TikTok om det«, siger Rainone.

Det er ikke første gang, at et bizart rygte om Harry Styles går amok i julemånederne.

Sidste år var dedikerede fans således overbeviste om, at han havde begået mord sammen med Taylor Swift.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af