Kvindelige stjerner tjener mest på TikTok

Kvindelige stjerner tjener mest på TikTok
Addison Rae. (Foto: Amy Sussman/Getty Images)

En liste over TikToks mest indtjenende influencers viser, at kvinder dominerer den populære platform.

Ikke overraskende er det Charli D’Amelio, som i øvrigt har flest følgere på TikTok med 133 millioner, der skovler penge ind. Sidste år tjente hun således 114 millioner kroner, afslører en opgørelse fra Forbes.

Pengene kommer ikke kun fra TikTok, men også fra sponsorater og partnerskaber udenfor. Disse er dog i høj grad indgået takket være stjernernes popularitet på platformen.

På andenpladsen følger hendes storesøster, Dixie D’Amelio, der med 57 millioner følgere ligeledes har formået at sætte en del millioner ind på kontoen, mere præcist 65 millioner kroner.

Tredjepladsen indtages af Addison Rae, der trods 86 millioner følgere, må tage til takke med en mindre omsætning på 55 millioner.

Det skyldes formentlig også, at hendes fokus mere og mere ligger udenfor TikTok – det seneste år har hun således brugt på at indtage Netflix.

Top fem afrundes af flere delte pladser mellem Bella Poarch, Kris Collins og Josh Richards, som i øvrigt er listens eneste mand.

De seks influencers i alt tjent 363 millioner kroner, hvilket ifølge Forbes er en stigning på 200 procent sammenlignet med 2020.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af