TikTok-stjerne anklages for seksuelle overgreb

TikTok-stjerne anklages for seksuelle overgreb
Sienna Mae Gomez. (Foto: Michael Tullberg/Getty Images)

TikTok-stjerne Jack Wright har officielt anklaget sin tidligere ven og samarbejdspartner Sienna Mae Gomez for seksuelle overgreb.

Det sker i en YouTube-video med titlen ‘what sienna mae did to me’, efter rygter og spekulationer det seneste år har omgærdet de to 18-årige, der begge har været en del af influencer-kollektivet Hype House.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Anklagerne mod Gomez startede sidste forår, da Mason Rizzo, en ven af Wright, postede ubekræftede anklager om overgreb og misbrug på TikTok og Twitter. Som Insider noterer, blev anklagerne retweetet af Wright selv.

Gomez, der har mere 20 millioner følgere på tværs af to TikTok-kontoer, afviste i en video konsekvent anklagerne i sommeren 2021.

To dage efter blev en video uploadet af brugeren Lachlan Hanneman, hvor Gomez kyssede og rørte ved Wright, der var faldet i søvn efter at have indtaget for meget alkohol. Gomez benægtede videoens indhold, som hun kaldte for »manipuleret«.

Wright havde ikke selv kommenteret på anklagerne om seksuelt overgreb indtil YouTube-videoen, hvori han bekræfter, at Rizzos anklager er korrekte.

Han tilføjer, at han aldrig har været i et forhold med Gomez, som nogle spekulationer gik på, og at hun ved flere lejligheder har opført sig upassende over for ham.

»Hun brød ind i mit hus, når jeg sov, og kom ind i mit værelse, hvor jeg vågnede op med hendes hånd i mine bukser«, fortæller Wright.

Efter YouTube-videoen blev lagt online har Sienna Mae Gomez taget til genmæle i et længere indlæg, hvor hun afviser alle anklagerne.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af