Cristiano Ronaldo er den første til at nå 400 millioner følgere på Instagram

Cristiano Ronaldo er den første til at nå 400 millioner følgere på Instagram
Cristiano Ronaldo. (Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images)

Han har slået et hav af rekorder på fodboldbanen, og selvom den stime er gået lidt i stå med opholdet hos Manchester United, kan han nu nuppe en ny rekord.

Denne gang sker det i den digitale verden, hvor fodboldstjernen er blevet den første bruger til at ramme 400 millioner følgere på Instagram.

I klassisk afkølet Ronaldo-stil blev milepælen ikke nævnt på Instagram (i hvert fald ikke endnu). Det gjorde hans fødselsdag derimod, da han rundede hjørnet som 37 år kort forinden de 400 millioner fans var i hus.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

At netop Ronaldo bliver den første til at klare den imponerende bedrift hos Instagram, kommer dog ikke som den helt store overraskelse, for han er langt foran platformens andre populære kendisser.

På andenpladsen ligger Kylie Jenner med “kun” 308 millioner følgere, imens Ronaldos nemesis, Lionel Messi, indtager tredjepladsen med 306 millioner følgere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af