Det mest nervepirrende på YouTube lige nu er fly, der lander i stormen Nora – og du kan følge med live

Det mest nervepirrende på YouTube lige nu er fly, der lander i stormen Nora – og du kan følge med live
Et fly. (Foto: Pixabay)

At se på fly, der lander i en lufthavn, er nok ikke lige det, du forventer at bruge flere timer på, men internettet overrasker nogle gange på de mest forunderlige måder.

Derfor sidder der i skrivende stund mere end 200.000 mennesker og ser Big Jet TVYouTube, hvor kanalen livestreamer fly, som lander i den britiske lufthavn London Heathrow Airport under stormen Eunice.

Hvis det navn ikke virker bekendt, så kender du nok det danske navn: Nora. Det er nemlig selvsamme storm, som forventes at ramme Danmark fredag aften.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er netop stormen, som gør udsendelsen ganske seværdig, for de mange fly (der lander løbende med få minutters mellemrum) bakser med at finde den rette indflyvning.

Og selvom de fleste fly indtil videre lander ganske succesfuldt, så er det altså vanvittigt nervepirrende at følge deres rute, for vælger de at afbryde i sidste øjeblik?

Den intense stemning er flere gange blevet skruet helt i vejret, efter to styks A380 er kommet ind i luftrummet.

Modellen er det største passagerfly i verden, men begge fly har flere gange måtte tage en ekstra omgang, før landingsstellet har ramt jorden.

Det bedste af det hele er dog livestreamens kommentator, der i bedste Austin Powers-stil (uden de lumre undertoner) lystigt kommenterer med britisk accent, imens flere og flere nyhedskanaler prøver at få kontakt med ham. Så husk lyd!

Du må i øvrigt heller ikke snyde dig selv for den særdeles aktive chat, hvor folk går fuldstændig amok og viser, hvordan et kommentarspor kan bestå af rendyrket glæde og lykke over noget så simpelt som fly.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af