Elon Musk forsvarer udskældt milliardær-formue: »Jeg ejer ikke en gang et hus«

Elon Musk forsvarer udskældt milliardær-formue: »Jeg ejer ikke en gang et hus«
Elon Musk. (Foto: Pool/Getty Images)

Han er verdens rigeste mand, men spørger man Elon Musk, er det ikke slemt at være milliardær, hvis bare man ikke ødsler sine penge væk.

Sådan lyder det i et TED-interview, som TMZ har videreformidlet. Her spørger værten, hvad Tesla-medstifteren egentlig synes om det dårlige ry, som milliardærer ofte opbygger med deres formue, imens store dele af menneskeheden lever i enorm fattigdom.

»Jeg synes, der er nogle indlysende fejl, som fører til den konklusion«, siger Musk om kritikken af, at milliardærer lever i sus og dus uden at bekymre sig om deres forbrug.

»Selvfølgelig ville det være problematisk, hvis jeg brugte milliarder hvert år på personligt forbrug, men det er ikke tilfældet«.

Men hvad bruger Musk så alle sine penge på? Godt spørgsmål. Det er i hvert fald ikke en bolig, for han har ikke en fast ejendom lige nu:

»Jeg ejer ikke en gang et hus lige nu, jeg bor vitterligt bare hos venner«, kommentarer han og og afslører, at han er en ivrig couchsurfer, når han regelmæssigt veksler mellem bekendtes gæsteværelser.

»Jeg har ikke en yacht, jeg holder ikke rigtig ferie«, tilføjer han om sit personlige forbrug, inden han dog konkluderer, at han trods alt ejer et privatfly, da han ellers ikke har nok timer i døgnet til at udføre sit arbejde.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af