Dolly Parton snupper hovedrolle i Taco Bell-musical på TikTok

Dolly Parton snupper hovedrolle i Taco Bell-musical på TikTok
Dolly Parton. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images.)

Hvis du også lige skulle læse overskriften en ekstra gang, er du ikke alene.

Country-ikonet Dolly Parton har afsløret, at hun skal medvirke i en musical på TikTok, som kommer fra selveste Taco Bell, skriver Mashable.

»Jeg laver #MexicanPizzaTheMusical sammen med Taco Bell«, skrev hun kort og godt på Instagram, inden internettet fik en mindre kortslutning.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Umiddelbart er annonceringen jo ganske harmløs, men online har Taco Bells Mexican Pizza, som musicalen omhandler, fået kultstatus, efter fastfoodkæden tog retten af menuen i 2020.

Den mexicanske pizza bestod af to tortillas (lavet på mel) med et lag af bønner, pizzasauce, oksekød, tomater og ost – altså en pizza med et mexicansk tvist.

Efter pizzaen røg af menukortet lancerede de mest dedikerede fans en underskriftindsamling for at få den tilbage, som nåede op på 200.000 underskrifter.

Og tidligere i år lavede Doja Cat en støttesang på TikTok, hvor hun ligeledes krævede et comeback til kult-retten, hvilket måske har været tungen på vægtskålen og en indirekte årsag til Partons kommende rolle.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For de to tiltag og den mexicanske pizzas voksende kultfølge online har tilsyneladende været en succes, for sidste måned kunne Taco Bell annoncere, at de relancerer retten.

En del af hypen bliver altså med Dolly Parton og det musikalske indslag, der følger i de seneste års TikTok-trend med musicals.

Tidligere har platformen haft stor succes med brugerskabte musicals baseret på ‘Ratatouille’ og ‘Bridgerton’, imens TikTok selv er undervejs med deres egen produktion i form af ‘For You, Paige’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af