Mark Zuckerberg har muligvis lige taget årets værste selfie

Mark Zuckerberg har muligvis lige taget årets værste selfie
Mark Zuckerberg. (Foto: Drew Angerer/Getty Images)

Mark Zuckerberg har endnu en gang indfundet sig i rollen som internettets foretrukne mobbeoffer.

Det sker, efter Facebook-stifteren delte en selfie fra Horizon Worlds, Metas store virtual reality-satsning, som i øjeblikket rulles ud i Frankrig og Spanien.

For selvom billedet skulle fungere som promovering for metavers-platformen, er det i stedet endt som ugens joke online.

Billedet forestiller Zuckerbergs avatar i spillet samt ikoniske vartegn fra de to lande, heriblandt Eiffeltårnet, men ikke helt i den tilstand, som man måske forventer sig.

For udseendet er mildest talt ikke imponerende. I stedet ligner grafikken noget fra de tidligere 00’er, hvilket brugere på sociale medier har en fest med at påpege.

Det er planen, i hvert fald for Meta og Zuckerberg, at Horizon Worlds er fremtidens internet, hvor folk kan socialisere, arbejde og i det hele taget bare hænge ud i virtuelle verdener.

Det store sats blev understreget i 2021, da Facebook officielt skiftede firmanavn til Meta for at indikere, hvor enorm en betydning metaverset har for selskabet.

Indtil videre har VR-platformen dog ikke haft det endegyldige gennembrud, men er derimod ofte mål for (til tider kærlig) latterliggørelse – blandt andet i en genial video fra Island.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af