Kim Kardashian lufter muligheden for at deltage i en Marvel-film: »Det kunne være så sjovt«

Kim Kardashian lufter muligheden for at deltage i en Marvel-film: »Det kunne være så sjovt«
Kim Kardashian ved Met Gala 2022. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images)

Skulle Kim Kardashian udvide sit cv som skuespiller, ville det oplagte projekt være en Marvel-film.

Det er ikke fordi, at stjernen bevidst går efter en ny rolle, men hvis muligheden byder sig, lokker den enorme actionfranchise:

»Ville jeg spille skuespil? Hvis noget sjovt dukkede op. Måske en Marvel-film, det kunne være så sjovt«, fortæller hun til magasinet Interview.

»Jeg leder ikke aktivt efter en rolle, men jeg tror på, at mulighederne byder sig, når skæbnen vil det«, tilføjer hun.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kardashian har faktisk gjort sig en smule på det store lærred, da hun medvirkede i ‘Paw Patrol’-filmen fra sidste år, hvor hun lagde stemme til en fancy puddel – en rolle, som hun gentager i efterfølgeren, som er undervejs.

Derudover har hun også allerede en indirekte forbindelse til Marvel-universet. Hun spoilede nemlig ‘Spider-Man: No Way Home’ for sine (dengang) 274 millioner følgere tilbage i december 2021.

Ellers er det dog et noget magert cv for influencer-ikonet, der mest af alt har travlt med sæson to af ‘The Kardashians’, som får premiere i løbet af efteråret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af