‘GTA: Liberty City Stories’ er udkommet til iPhone og iPad – Android-version på vej

Rockstar Games har udgivet endnu et af deres spil fra ‘GTA III’-serien til iPhone og iPad. Det drejer sig om ‘Liberty City Stories’, der i bund og grund er en række ekstramissioner til ‘Grand Theft Auto III’. ‘Liberty City Stories’ udkom oprindeligt til PlayStation Portable i 2005.

Spillet finder sted i samme New York-inspirerede verden som i ‘Grand Theft Auto III’ men med en anden hovedkarakter. Mobilversionen er ikke ændret synderligt fra den oprindelige udgave. Eneste opdatering er, at du kan skifte tøj og køre på motorcykel.

Tidligere er både ‘Grand Theft Auto III’, ‘Vice City’, ‘San Andreas’ og ‘Chinatown Wars’ udkommet som mobilversioner. Sidstnævnte udkom oprindeligt til Nintendo DS.

Du kan hente spillet i App Store til 6,99 dollar eller en lille halvtredser.

Læs også: Otte klassiske PlayStation 2-titler er udkommet til PlayStation 4

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af