Opdatering af ‘Grand Theft Auto Online’ byder på nyt køretøj, nye outfits og nye missioner

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rockstar Games er netop kommet med en helt ny Valentinsdag-opdatering til ‘Grand Theft Auto Online’. Igen er temaet 20’ernes og 30’ernes gangstermiljø, og med til den nye opdatering hører også al indholdet fra sidste års Valentinsdags-opdatering.

Opdateringen byder blandt andet på en ny bil, som kan købes af Legendary Motorsports. Det er en ny version af den originale Albany Roosevelt, som hedder Albany Roosevelt Valor. Til den nye model er der en række modifikationer, der kan tilkøbes i Los Santos Customs.

Ud over den nye bil er der en række nye beklædningsgenstande til både kvinder og mænd, som følger gangsterstilen. Hos Ammu-Nation kommer Gusenberg Sweeper-maskinpistolen også tilbage.

Rockstar har også lovet en ny ’par-baseret’ mission, som hedder ‘Till Death Do Us Part Adversary Mode’. Mere ved vi ikke om missionen, men den skulle efter sigende blive tilgængelig i løbet af i dag.

Valentinsdags-opdateringen er tilgængelig på PS4, Xbox One og PC nu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af