GTA-serien fungerer overraskende godt omsat til Pokémon-spil

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvordan ville ‘Grand Theft Auto’-karakterer som Claude, Trevor og Niko klare sig i Game Boy-Pokémonernes glade rige? Det har mange nok spurgt sig selv om. Eller også har de ikke – uanset hvad, har YouTube-brugeren Hat-Loving Gamer genskabt situationer og missioner fra alt lige ‘GTA III’, ‘Vice City’, ‘San Andreas’, ‘GTA IV’ og ‘GTA V’ iblandet sunde portioner humoristisk sans.

Lidt overraskende klæder de to digitale verdener faktisk hinanden. Det kan måske skyldes, at vi tilbage i 90’erne var vant til at se ‘GTA’ udfolde sig i den væsentligt mindre elaborerede grafik fra ‘GTA I’ og ‘II’.

Hat-Loving Gamer har tidligere taget adskillige spilfranchises under Pokémon-behandlingen, for eksempel Sonic og Halo.

Læs også: ‘Blackbox’ er et frustrerende svært iPhone-puzzle game, hvor du ikke skal røre skærmen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af