’Grand Theft Auto’ går i Hot Wheels-mode med ny udvidelsespakke

Siden ’Grand Theft Auto V’s udgivelse i 2013 har det dryppet med udvidelsespakker til multiplayer-platformen GTA Online. Den nyeste opdatering byder på vanvittige stunts og endnu vildere baner.

’Cunning Stunts’-udvidelsen blev varslet med en kort spiltrailer der fremhæver det nye kapløbsformat. Det er et adrenalinpumpet overflødighedshorn af drengerøvsagtige stunts og minder i virkeligheden om en blanding mellem den legendariske Evil Knievel og Mario Kart.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Traileren teaser ikke blot de nye baner med vilde loops, jumps og boosts, men lover også flere biler og motorcykler. Udover de absurde ruter og nitro-boostede motorer indeholder pakken også spritnyt tøj og accessories til spillere: Man kan jo ikke komme kørende i sit sædvandlige GTA-gangster look, når man skal køre gennem de kæmpemæssige hamster-plastrør.

Hvis man ikke synes den knap minutlange trailer er nok til at stille daredevil-lysten, behøver man heldigvis ikke at vente længe. ’Cunning Stunts’ er nemlig tilgængelig som download allerede fra på tirsdag.

’Cunning Stunts’ udkommer gennem GTA Online til både PS4, Xbox One og PC d. 12. juli.

Læs også: Anmeldelse: ‘Overwatch’ rammer alle de rigtige knapper i en udtærsket genre

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af