Samsungs eksploderende smartphones bliver dødbringende våben i ‘GTA V’-modifikation

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Samsung blev ramt af lidt af en bombe, da det viste sig, at deres ellers fremragende Samsung Galaxy Note7 havde alvorlige problemer med batteriet, der medførte overophedning og eksplosionsrisiko. Det har ført til et hav af sager, hvor smartphones rent faktisk er sprunget i luften, mens de har ligget til opladning og en total tilbagekaldelse af modellen.

Det er der blevet gjort rigeligt grin med online, men et af de dybeste nyrehug kommer i form af en mod til ‘GTA V’, der omdanner de såkaldte sticky bombs til Samsung-smartphones. De kan stadig klæbes til alskens overflader og detoneres med et klik og dermed skabe panik og kaos.

Hvis du gerne vil kunne kaste med eksploderende smartphones i ‘GTA V’, så kan modden hentes HER.

Læs også: Skab kaos og trafikpropper i københavner-bus i GTA V med ny modifikation

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af