Snart kan du flyve til ‘GTA IV’s Liberty City i ‘GTA V’ takket være en mod

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Liberty City og Los Santos får klokkerne til at ringe hos alle fans af ‘Grand Theft Auto’-serien. Det er de to primære byer hvori handlingen udspiller sig i spilserien – tænk New York og Los Angeles. I ‘GTA IV’ var Liberty City omdrejningspunktet, ligesom det var det i ‘GTA III’. I ‘GTA: San Andreas’ og ‘GTA V’ derimod, var Los Santos omdrejningspunktet.

Der er stærke minder forbundet med begge byer – hvem husker for eksempel ikke den legendariske mission ‘Saint Mark’s Bistro’ i ‘San Andreas’, hvor man skal flyve til spilseriens anden hovedby og nakke løs?

Nu kan man snart få den oplevelse i ‘GTA V’ takket være en mod til PC fra OpenIV. Umiddelbart lyder det jo temmeligt ulovligt, men modden kræver, at man også har ‘GTA IV’ installeret. Ved hjælp af et værktøj kan man så trække kortet fra ‘GTA IV’s Liberty City ind i ‘GTA V’, så man kan tage sin flyvemaskine og slå et smut forbi Niko Bellic og gutterne.

Der har tidligere været mods, der omdannede Los Santos til Liberty City, men dette er så vidt vides første gang du kan opleve ‘the best of both worlds’.

Læs også: Spiltrailer: Den nyeste GTA-opdatering emmer af vanvittige kup og organiseret kriminalitet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af