Rockstar dropper angiveligt remasters af ‘GTA IV’ og ‘Red Dead Redemption’ efter kritik

Rockstar dropper angiveligt remasters af ‘GTA IV’ og ‘Red Dead Redemption’ efter kritik
'Red Dead Redemption'. (Foto: Rockstar)

Efter flere rygter har kilder efter sigende bekræftet, at Rockstar har sat remasters af ‘Grand Theft Auto IV’ og ‘Red Dead Redemption’ på pause.

Det sker efter den katastrofale modtagelse af ‘Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition’, hvor den klassiske trilogi var blevet moderniseret, men uden den store succes. Det skriver Kotaku.

De første forlydender om de skrottede projekter dukkede op på Twitter via brancheinsideren Tez, hvorefter meldingerne blev yderligere underbygget af anonyme kilder til Kotaku.

Eftersom Rockstar ikke har kommenteret på sagen, er det ikke bekræftet, at de to moderniserede udgaver af firmaets klassikere er lagt på hylden, og hvorvidt er blot er midlertidigt eller endegyldigt, men hvis det er tilfældet, ville det give god mening.

Da ‘Grand Theft Auto: The trilogy – The Definitive Edition’ udkom i efteråret 2021, blev udgivelsen bombet med dårlige anmeldelser fra sure fans.

Siden da er ‘Grand Theft Auto IV’, Rockstars helt store kommende udgivelse, blevet centrum for adskillige rygter om en problematisk udvikling, og med skyhøje forventninger til det næste udspil kan firmaet se sig nødsaget til at foretage omfattende damage control.

Det kan ske i form af en intern omprioritering, hvor ressourcer fjernes fra knap så vigtige projekter som netop remasters af ældre titler, imens der skrues op for kvalitetssikringen af ‘GTA IV’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af