Hailey Bieber hagles ned efter ‘Nepo Baby’ t-shirt

Hailey Bieber hagles ned efter ‘Nepo Baby’ t-shirt
Hailey Bieber iført sin 'Nepo Baby' t-shirt. (Foto: Rachpoot/Bauer-Griffin/Getty Images)

Hailey Bieber har leveret sit indspark til den intense nepo babies-debat online, og det er gået sådan cirka, som man kunne forvente.

Modellen, som er datter af skuespiller Stephen Baldwin (bror til Alec og resten af det berømte Baldwin-kuld) og model Kennya Deodato, blev for nylig spottet iført en t-shirt med teksten ‘Nepo Baby’.

Intentionen var måske Biebers måde at omfavne sit ophav, imens hun gjorde grin med kontroversen, og det er formentlig derfor, at brugere på sociale medier ikke har taget specielt godt imod budskabet.

På Twitter bobler det over med sarkasme rettet mod Bieber, som ikke kun nyder godt af sit familiære ophav, men som naturligvis også er gift med Justin Bieber.

En bruger er direkte i mælet med sin kritik af ikke kun t-shirten, men også Bieber selv:

»Hun leverer aldrig, sorry. Hun er det perfekte eksempel på, at enten så har du det, eller også har du det ikke«.

Problemet er, ifølge kritikerne, at Bieber med sin t-shirt ikke lægger sig fladt ned og indrømmer, at hendes karriere har været at få op i omdrejninger, fordi hun allerede har haft et forspring med sine berømte familie.

I stedet prøver hun at anerkende sit ophav, men samtidig være kæk omkring det, hvilket ikke ligefrem er den optimale måde at håndtere en debat om privilegier, som især de hvide nepo-babyer nyder godt af.

»Jeg respekterer forsøget med nepo baby t-shirten«, skriver Charli XCX, imens sangeren efterlader et usagt, omend rungende og ikke mindst meget sigende men i luften.

Det bliver i øvrigt ikke bedre af, at nysgerrige Twitter-brugere har spottet, at Bieber angiveligt slet ikke bar sin t-shirt mere end det korte øjeblik, hvor billedet kom i kassen.

Således anklages hun for at have opstillet det hele for en nøje udvalgt paparazzi for at stjæle lidt af spotlyset, før hun skiftede til en mere anonym trøje og begav sig videre ud i offentligheden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af