Teaser 50 Cent en stor ‘Grand Theft Auto 6’-afsløring?

Teaser 50 Cent en stor ‘Grand Theft Auto 6’-afsløring?
50 Cent. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

50 Cent har sat gang i de helt store spekulationer om ‘Grand Theft Auto VI’ med et kryptisk opslag på Instagram.

Her lagde rapperen, som går under det borgerlige navn Curtis Jackson, torsdag en teaser op med logoet fra ‘Vice City’ – et af seriens mest roste udspil – og en kort tekst, der tilsyneladende lægger op til noget vildt:

»Jeg forklarer senere«, skriver rapperen. »Tro mig, det her er større end ‘Power’ [populær dramaserie produceret af Jackon, red.]. 💣BOOM«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nu er spørgsmålet naturligvis, hvad 50 Cent teaser. For selvom han ikke nævner ‘Grand Theft Auto VI’ direkte, så er det allerede bekræftet, at det foregår i Miami, hvor ‘Vice City’ foregik, da det udkom i 2002.

Derfor kunne man drage den oplagte konklusion, at han skal medvirke i det kommende spil, hvilket faktisk ikke ville være første gang, at rapperen indtager de digitale verdener – det gjorde han også i 2009 med det overraskende roste actionspil ’50 Cent: Blood on the Sand’.

Samtidig har ‘GTA’-serien for vane at inkludere både små og store stjerner.

En helt anden mulighed er, at der er tale om en film eller en serie, der tager udgangspunkt i ‘Vice City’-universet, og som 50 Cent enten producerer eller spiller en rolle i.

Det ville i så fald være lidt af en overraskelse, eftersom Rockstar allerede har takket nej til en filmatisering med ingen ringere end Eminem i hovedrollen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af