Fred Perry launcher Amy Winehouse-kollektion

Den afdøde sangerinde Amy Winehouse var ikke kun kendt for sin fantastiske stemme, men også for sin gennemførte 50’er-inspirerede pinup-tøjstil. Inden sin død nåede det britiske stilikon at designe både en efterår/vinter 2011- og forår/sommer 2012-kollektion i samarbejde med modehuset Fred Perry, som hun var stor fan af. Førstnævnte kollektion bliver nu sat i salg.

Til The Guardian udtaler modehuset, at »Amy var meget passioneret og dedikeret i samarbejdet omkring kollektionen, og hendes signaturstil er helt tydelig i hvert eneste tøjstykke«.

Efterår/vinter-kollektionen, der er holdt i sort/hvid med 50’er-inspirerede mønstre, kan købes på Fred Perrys website, og al overskuddet fra sangerindens arbejde med kollektionerne kommer til at gå til ‘The Amy Winehouse Foundation’, som vi også har skrevet om tidligere.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af