Tendens: Moderne grunge

Nirvanas ikoniske plade ‘Nevermind’ kan i år fejre 20 års jubilæum og 90’ernes grungestil har også fået et gevaldigt comeback i bedste ‘Smells Like Teen Spirit’-stil. Denne gang i en mere eksklusiv version hvor stilen er mere poleret, og forholdsvis vinterpraktisk med alt hvad det tilhører af oversize strik, denim og ikoniske Dr. Martens støvler.

Læs også: Fem tips til cool tomboy stil
Acne
Denne pelsfrakke fra Acne er luksuriøs og rå på samme tid. Du kan eventuelt gå på jagt i en vintagebutik for en mere budgetvenlig lammeuldsfrakke.
19.995 kr. hos Acne
Topshop
En oversize kabelstrik understreger grungestilen og den olivengrønne farve er pæn til vinterens andre mørke nuancer.
2.200 kr. hos Topshop

Cheap Monday
Udskift 90’ernes løse jeans med en smallere model for et mere feminint udtryk. Disse fra Cheap Monday har den helt rigtige blå farve og vask.
450 kr. hos Cheap Monday
       

Stine Goya
Jerseykjolen fra Stine Goya kan også bruges over jeans og med en grov strik kan du eksperimentere med lag på lag stilen der giver det helt rigtige udtryk.
1.400 kr. hos Stine Goya


Cos
En strikhue er obligatorisk både når det gælder det danske vejr og grunge. Denne fra Cos er løs på den helt rigtige måde og lavet i det blødeste cashmere.
260 kr. hos Cos

Dr. Martens
De er evigt cool og praktiske på samme tid. Denne version i ruskind har en smuk mørkeblå farve og så er de perfekt forede til vinter.
1.300 kr. hos Riis Sko

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af