Alice Dellal fester med Dr. Martens

Modellen, med den karakteristiske undercut-frisure, Alice Dellal har allerede samarbejdet med en række af verdens største designere, bl.a. Karl Lagerfeld og Marc Jacobs, og nu kan hun også føje Dr. Martens på listen som stjerne i skomærkets nye kampagnefilm.

Læs også: Se street style fra Trailerpark festival

I forbindelse med Dr. Martens efterårskollektion optræder Dellal i en ny video, der præsenterer mærkets ‘Individual Style United Spirit-kampagne’ til denne sæson. Med hendes punk/grunge-stil og det faktum, at hendes man kun sjældent ser hende uden er et par Dr. Martens, er hun oplagt ambassadørl for det engelske mærke med de legendariske støvler.

 Filmen foregår i London og viser Alice, der fester med sine venner. Tag et kig på videoen nedenfor.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af