Style Wise: 10 rå læderjakker

En rå læderjakke er tidsløs, holder år efter år og passer til stort set hele din garderobe. Gå efter god kvalitet så den kun bliver pænere jo mere den bliver brugt.

Læs også: Se street style fra fest hos Monki

Wood Wood
Wood Wood har lavet en tofarvet læderjakke i brune nuancer i en afslappet, bomber-agtig pasform.
3.800 kr. hos Wood Wood

Stine Goya
Læderjakken fra Stine Goya har en overdimensioneret krave, som er både stilet og flot, og så holder den dig dejlig varm om halsen.
6.000 kr. hos Stine Goya

InWear
Den quiltede læderjakke fra InWear har sorte lynlåse, som fuldender det rå bikerlook, mens den stadig har en feminin pasform.
2.899 kr. hos InWear
Surface to Air
Læderjakken fra Surface to Air har et androgynt look, og masser af detaljer som lommer med lynlåse og et bælte med spænde for neden.
4.845 kr. hos Surface to Air

Gestuz
Bikerjakken i læder fra Gestuz er i en flot, flaskegrøn farve – en farve der så småt er ved at finde fodfæste denne sæson. Kombinér den f.eks. med sæsonens anden store farvetendens, bordeaux.
2.500 kr. hos Gestuz
H&M
H&M giver deres bud på en læderjakke i god kvalitet, med denne lidt oversize jakke med quilt på skuldrene og flot lilla for.
1.499 kr. hos H&M
Acne
Acne har bevæget sig væk fra læderjakkens traditionelle silhuet, for i stedet at lade sig inspirere af bomberjakken. Resultatet er en læder-bomber i papirstyndt læder.
6.586 kr. hos Acne

Designers Remix Signature
Biker og western mødes i Designers Remix Signatures bud på en læderjakke. Jakken fine har detaljer som draperinger, asymmetri og frynser og er både til inden- og udendørsbrug.
4.000 kr. hos YouHeShe
Diesel
Jakken fra Diesel er lavet i lammelæder og fås i en rå, forsvasket beige og sort farve, som har spænder på skuldrene der giver den kant.
4.383 kr. hos Diesel
Ganni
Ganni har lavet en traditionel og stilren læderjakke i bikerstil. Brug den over en kjole, til smalle jeans eller sammen med et feminint pencilskirt.
2.799 kr. hos Stylepaste

Læs også: Style Wise: 10 fine tøfler

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af