Vores butiksfavoritter: Nakeds anbefalinger til efteråret

Nogle af vores yndlingsbutikker udvælger i de næste uger det bedste fra deres egne hylder. Denne gang er det hos Naked i Klosterstræde, hvor butiksbestyren, Louise viser sine favoritter fra butikken der huser sejt streetwear og sneakers til piger.

Læs også: Vores butiksfavoritter: Carhartts anbefalinger til efteråret

Butiksbestyrer Louise Mortensen

Hvilken af vinterens tendenser glæder du dig mest til?
»Jeg elsker alle lyse og stærke nuancer i kombination af store, løse skaller af kjoler og skjorter. Ting som er udefinerbare og kan styles på 117 måder og nærmest bliver en ny ting, hver gang man tager det på. Udover det er det bare dejligt at kunne smække et par små, afklippede shorts og en sej t-shirt på til sine yndlingssneaks! Jeg elsker farver, men for mig er det noget, jeg kun har nemt ved i sommerperioden – vinter betyder for mig mørke juvelfarver, sort og bare masser af strik«.

Hvad er dit yndlingsmærke?
»Lige nu er mit yndlingsmærke Libertine-Libertine. De har et udtryk i deres design, som både er feminint, men også råt og giver lidt skæve kanter til basistendenserne – og så har det bare altid et godt fit! Derudover er det sko fra Adidas og Nike, der primært står på hylden derhjemme. Det er lidt svært at holde sig fra, når der kommer nye sko i butikken«.

Carhartt jakker
»Carhartt er klart det mærke der skal holde mig varm hele vinteren! Det er god kvalitet til fornuftige priser, så alle kan være med. Her har jeg valgt to af de bedste frakker i sæsonens farver, sammen med et uldtørklæde og en flot striktrøje«.

Blå frakke fra Carhartt: 1.700 kr.
Tørklæde fra Carhartt: 375 kr.
Sko fra Adidas: 800 kr.

Bordeaux frakke fra Carhartt: 1.500 kr.
Strik fra Carhartt: 1.175 kr.
Sko fra Adidas: 800 kr.

Libertine-Libertine Cardigan
»Det danske Libertine-Libertine bruger fine materialer og har et meget enkelt udtryk, der gør det nemt at style med andre ting. Her har jeg valgt tre ting, som er enkle og fungerer både sammen og hver for sig«.

Grå cardigan fra Libertine-Libertine: 1.200 kr.
Sort kjole fra Libertine-Libertine: 1.200 kr.
Blåt tørklæde fra Libertine-libertine: 900 kr.
Sko fra Adidas: 700 kr.

Stussy T-shirt

»En af de store tendenser til efteråret er igen militærprintet, men jeg bliver aldrig træt af det! Derfor har jeg valgt, at vise jer denne logo-tee fra Stussy som både er basic, street, militær og sej«.

T-shirt fra Stussy: 300 kr.
Sko fra New Balance: 1.000 kr.

Læs også: Vores butiksfavoritter: Adelié

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af