Bloggerens julegaver: We Wonder

Hver uge frem til jul deler nogle af Danmarks modebloggere deres indkøbsliste til årets julegaver. Første i rækken er Mie Quist fra bloggen We Wonder.

Mie Quist arbejder freelance for Stylegallery.com, deltid i Cos og så har hun modebloggen We Wonder. Hun elsker tøj og sko, og alt hvad der er minimalistisk, pastelfarvet og fransk. Her guider hun til sine juleindkøb, blandt andet til sin bedste veninde og sin far der elsker Rolling Stones

Til min søster:
»Jeg har verdens sødeste storesøster, som elsker pæne ting lige så meget som mig. I år vil jeg forkæle hende med denne pæne halskæde fra Line&Jo som altid kan udvides med flere fine vedhæng«.
Halskæde til 750 kr. hos Adèlie

Til min far:
»Min far elsker Rolling Stones, og han elsker pæne billeder. Derfor kan jeg ikke komme i tanke om en bedre kombination end bandets 50 års jubilæumsbog. Jeg kan dog ikke udelukke, at jeg selv kommer til at begrave mig i den i løbet af juledagene«.
Bog til 280 kr. hos Urban Outfitters

Min bedste veninde:
»Min veninde har en fantastisk stil og er altid inspirerende. Hun var den første jeg tænke på, da jeg så denne taske fra Wood Woods in-season kollektion. Jeg er sikker på at den vil hænge på hende de næste mange måneder«.
Taske til 450 kr. hos Wood Wood

Til min mor:
»Min mor er det sødeste menneske i verden og fortjener kun det allerbedste. I år skal hun have et af de lækre kashmirtørklæder fra Cos, som jeg selv har haft hængende om halsen de sidste tre vintre«.
Tørklæde til 515 kr. hos Cos


Til mig selv:

»Selvom det er jul, skal man ikke glemme sig selv, og jeg køber altid en lille gave fra mig til mig. I år kommer jeg hjem fra et længere ophold i udlandet, og der er mange praktiske ting, som skal ordnes. Med disse fine ringbind fra Ferm Living kan jeg pakke alle de kedelig ting ind i noget pænt«.
Ringbind til 100 kr. per styk hos Kaik

Læs også: Se street style fra Wood Woods butiksåbning

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af