Guide: 13 udsalg du ikke må gå glip af

V guider til hvem, hvad og hvor du kan gøre det bedste kup når vinterkollketionerne fra nogle af vores yndlingsmærker kan findes til billige penge. Her er 13 butikkers udsalg du ikke må gå glip af.

Pede & Stoffer
Pede & Stoffer har placeret deres dame-og herrebutik stratetisk rigtig ved siden af hinanden så kærestepar og andet godtfolk kan shoppe om kap blandt mærker som Isabel Marant, Stine Goya, Acne og Our Legacy.

Udsalget starter fredag den 28. december kl. 10:30, Klosterstræde 15-19, Kbh K.

Støy Munkholm
Den Aarhusianske butik Støy Munkholm imponerer ikke kun med sin størrelse, men også med sit store udvalg af tøj og accessories til både damer og herrer. Her finder du blandt andet mærker som A.P.C, T by Alexander Wang, Mark McNairy og Red Wing.

Udsalget starter fredag den 28. december kl. 10, Store Torv 4, Aarhus C.

Adélie
Bloggeren Tikkie har haft et forrygende år med sin butik og webshop Adélie. Her kan du gå på opdagelse i Tikkies feminine og pastelfarvede univers og forelske dig i mærker som Gat Rimon, Sophie Bille Brahe og Rika.

Udsalget starter onsdag den 2. januar kl. 11, Guldbergsgade 20, Kbh K.


Streetmachine

Streetmachine kan brøste sig af at være Danmarks første skatebutik og selvom du ikke er en ørn på et skateboard kan du snildt forelske dig i både tøj, sko og accessories fra butikkens mærker som Libertine-Libertine, Herschel, Penfield og Carhartt.

Udsalget starter onsdag den 2. januar kl. 10, Kronprinsensgade 3, Kbh K.

Norse Store
Udover deres eget mærke Norse Projects huser Norse Store også et imponerende udvalg af herretøj og sneakers. Gå på udsalgsjagt blandt mærker som A.P.C, Our Legacy og Pendleton.

Udsalget starter onsdag den 2. januar kl. 10, Pilestræde 41, Kbh K.

Kyoto
Kyoto på Vesterbro har et imponerende udvalg af herre- og dametøj og til deres udsalg kan du blandt andet gøre gode kup fra mærker som Opening Ceremony, Carin Wester, Brooklyn We Go Hard og Folk.

Udsalget starter torsdag den 3. januar kl. 10, Istedgade 95, Kbh V

Nørgaard
Nørgaard på Strøget og Mads Nørgaard er slået sammen til et fælles hus hvor du kan finde både mærker som J.W Andersson, Carven, John Smedley og naturligvis Mads Nørgaards egne kollektioner til både damer og herrer.

Udsalget starter fredag den 4. januar kl. 10, Amager Torv 13-15, Kbh K

Naked
Naked er Københavns eneste butik der forhandler sneakers og streetwear udelukkende til piger. I år har de åbnet endnu en butik i Købnehavn og klart et besøg værd hvis du er til de sejeste sneakers fra Nike, Adidas og New Balance.

Udsalget starter fredag den 4. januar kl. 11, Klosterstræde 10 og Pilestræde 46, Kbh K

U.S Import
Du skal ikke lade dig snyde af størrelsen på U.S Import. Butikken er proppet med gode sager fra både danske og udenlandske mærker og stedet du skal besøge hvis du er fan af Soulland, Wackerhaus, Kokoon og Saturdays Surf NYC.

Udsalget starter lørdag den 5. januar kl. 11, Gammel Kongevej 37, Kbh V

Ganni
Det danske mærke Ganni har vokset sig større i år og har blandt andet åbnet hele tre nye butikker rundt i København. Det er det helt rigtige sted at atge hen hvis du er til lyse farver, pæne kjoler og lidt rå læder i ny og næ.

Udsalget starter lørdag den 5. januar, Store Regnegade 12, Kbh K

Rezet
Sneakers til piger og drenge i hobevis er kendetegnet for butikken Rezet der har et bredt udvalg af sneakers fra Nike, Adidas og Reebok. Udover sko også sælger butikken også herretøj fra mærker som Penfield, Stüssy og Lefix.

Udsalget starter lørdag den 5. januar kl. 12, Rådhusstræde 7, Kbh K.

B56
Anywho-bloggeren Stephanie Gundelach har butikken og webshoppen B56 sammen med sin mor. Her kan du nemt forelske dig i tøj, sko og smykker fra mærker som Carin Wester, Altewai.Saome og smykkedesigneren Trine Tuxen.

Udsalget starter mandag den 7. januar kl. 11, Bredgade 56, Kbh K.

Another Nué
Another Nué fohandler pigetøj i luksusklassen og for at få fingre i deres udsalgsvarer må du væbne dig med tålmodighed. Butikken venter nemlig helt til februar, men så kan du også glæde dig til at spare penge på mærker som Acne, Alexander Wang og Kenzo.

Udsalget starter fredag den 1. februar kl. 11, Krystalgade 3, Kbh K

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af