Style Wise: 10 par vinterstøvler

At finde det perfekte par vinterstøvler et ofte en endeløs jagt i ingenmandsland, hvor man ofte ender med at prioritere komfort frem for udseende eller omvendt. I år kan du imidlertid gøre en undtagelse, og vi har fundet 10 vinterstøvler der er mindst ligeså pæne som de er praktiske.

Dr. Martens x Pendleton
Støvlemagerne fra Dr. Martens har skabt den sorte støvle sammen med mærket Pendleton. Støvlen er en klassisk Dr. Martens-model tilføjet Pendletons karakteristiske aztekermønster i sort, grå og brun.
1.437 kr. hos Dr. Martens
Diemme
Støvle fra Diemme i mærkets genkendelige silhuet. Støvlerne har en komfortabel sål i vibram-gummi og er lavet af navyblåt ruskind.
2.155 kr. hos Mr-Porter
Acne
Acne har ladet sig inspirere af militært fodtøj og lavet et par støvler i sort kalveskind, snørebåndene er lavet i vokset bomuld og sålen er lavet i blåt og sort vibram-gummi.
3.895 kr. hos Acne

Opening Ceremony
Støvle fra Opening Ceremony med en blå sål, der står i fin kontrast til det kamelfarvede ruskind. Støvlen har et kviltet stykke omkring anklen.
1.492 kr. hos Henrik Vibskov
Red Wing
Bekvemmelig og robust støvle fra Red Wing i lysebrunt ruskind, tyk lys gummisål og rød-gule snørebånd.
1.900 kr. hos Stoy-Munkholm

Danner
Støvle i kompakt form fra Danner. Støvlen har et vandtæt ydre og en fin farvekombination af sort ruskind, røde snørebånd og en hvid vibramsål.
3.000 kr. hos Nagpeople
Yuketen
Det amerikanske mærke Yuketen har lavet en støvle i en slank silhuet, mørkeblåt ruskind og brune snørebånd i læder.
3.006 kr. hos Norse Store

Adam Kimmel
De bombastiske støvler fra Adam Kimmel er lavet i gråt ruskind, har sorte kanvaspaneler i siderne, sorte snørebånd og en sort gummisål.
3.133 kr. hos Trés Bien Shop


Nike NSW
Nikes NSW-linje har nyfortolket en basketballsko og skabt en vandreinspireret vinterstøvle i lysegråt læder med gummisål.
1.289 kr. hos Endclothing
Sperry Topsider x Fidelity
Støvle fra samarbejdet mellem Sperry Topsider, som her har lagt model til støvlen, og Fidelity, der står for det brune uldmateriale, som støvlen er lavet i.
1.299 kr. hos Storm

Læs også: Style Wise: 10 par bukser i fløjl

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af