Stylistens nytårsguide: Jesper Gudbergsen

Jesper Gudbergsen arbejder som stylist og rejser verden rundt for at lave serier og kampagner for udenlandske magasiner og mærker.
 

Jesper Gudbergsen
»Det er vigtigt at huske, at man gerne må gå linen ud denne ene aften om året. Du kan slippe afsted med klassisk glamour, der ellers måske virker en smule over-dressed. Men husk at gøre det helhjertet«.

Patrik Ervell
»Jeg elsker, at det ikke er helt sort men har en lille detalje i stoffet. Da er jakkesæt som regel er en større investering, er det vigtigt for mig, at jeg kan bruge begge dele hver for sig – og også at det ikke er alt for fest-eksklusivt, men kan bruges igen og igen«.
Blazer til 5.760 kr. hos Patrik Ervell
Patrik Ervell
»Jeg elsker, at det ikke er helt sort men har en lille detalje i stoffet. Da er jakkesæt som regel er en større investering, er det vigtigt for mig, at jeg kan bruge begge dele hver for sig – og også at det ikke er alt for fest-eksklusivt, men kan bruges igen og igen«.
Bukser til 2.000 kr. hos Patrik Ervell
Common Projects
»Det er en solid herrestøvle, der er en god vinterstøvle, men samtidig fungerer til et jakkesæt da den er klassisk og ikke for grov. Jeg kan godt lide, at der er en smule ekstrem sål, uden at det bliver for creeper-agtigt. Hvis du ikke er i humør eller har råd til at købe nye sko, så gå i det mindste ned og få dine pæne sko pudset – eller gør det selv«.

Our Legacy
En hvid skjorte er perfekt til en lidt mere formel fest som nytårsaften.
Skjorte til 1.000 kr. hos Stoy-Munkholm

Marwood
»Jeg tror ikke, der er mange modeinteresserede mænd, der er bange for en butterfly længere, og nytårsaften hører de sig til. Jeg holder mig selv til de helt simple sorte og synes, der er lidt mere pondus bag at kunne binde sin egen butterfly, så prøv at lære det. Denne butterfly er lidt anderledes uden af være for meget«.
Butterfly til 870 kr. hos Marwood
Celebration
Nytår, bryllup og begravelser er tre begivenheder, hor du absolut ikke må have tennissokker på. Jeg er personligt ikke til kedelige sokker nogensinde. Så længe de er sorte, så er du okay nytårsaften, men man kan da lige så godt tage et par fyrværkerisokker på«.
Strømper til 70 kr. hos Sockup
Lanvin
»For mig er det de små detaljer, der sætter prikken over i’et. Det er lækkert, når den er fra Lanvin, men man kan jo sagtens være lidt krea og lave den selv. Idéen er simpel og fin, og jeg synes ikke, jeg snyder et gammelt fransk hus alt for meget, hvis jeg efterligner«.
Slipsenål til 1.150 kr. hos Lanvin
Bruuns Bazaar
»Der er næsten ikke noget værre, end når man møder en velklædt herre eller dame til en fest og efter en dans eller to skal udenfor og ryge en smøg, og så har vedkommende verdens grimmeste frakke – bare fordi den er varm. Så er det ligemeget om din selskabskjole har kostet en million. Der er masser af flotte, varme jakker, der ikke koster en formue. Især nytårsaften hvor vi jo alle ender ude på gaden til fyrværkeri, er det dén slags detaljer, der virkelig gør en forskel.
Jakke til 2.699 kr. hos Bruuns Bazaar
Soulland
Cap i filt fra Soulland. En fin blanding mellem en kasket og en formel hat.
Cap til 999 kr. hos Dr-Adams

Læs også: Årets designtalenter: Asger Juel Larsen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af