Sune Wagner laver musik til ikonisk krokodille

Den ene halvdel af The Raveonettes, Sune Wagner har hjulpet Lacoste med deres seneste kampagnefilm. Sune har nemlig komponeret musikken til underlinjen Lacoste Lives forårskampagne, der er skudt i Tokyo.

Læs også: Lacoste fejrer jubilæum med stil

Det myldrer med danske kunstnere der sætter sig præg på store mærkers kampagner og film i øjeblikket. I sidste uge præsenterede Only deres samarbejde med Mø, mens Georg Jensen netop har løftet sløret for Oh Land som letpåklædt model i deres seneste kampagne.

Læs også: Mø lægger lyd til Only-kampagne

Se Lacoste film og lyt til Sune Wagners nummer nedenfor.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af