Buy or Die: Eytys platform sneakers

90´erne er smeltet sammen i skoform med de nye platform sneakers fra det svenske mærke EYTYS. De kommer som klassisk, unisex kanvas-sko i navyblå, hvid og armygrøn.

Læs også: Buy or Die: Vans x Kenzo slip-ons

Bag de tykke såler gemmer sig tre fyre fra Stockholm, der har mødt hinanden i gymnasiet, arbejdet sammen i byens første Acne-butik og sidenhen er rykket til både Paris, New York og Amsterdam. I dag samler de igen trådene i den svenske hovedstad og har netop lanceret den nye sneaker under navnet ‘Mother’.

Læs også:
Buy or Die: Soulland x Colette t-shirt 

»Tanken er at skabe en sko, der giver bæreren en cool silhuet uden at diktere, hvad de ellers skal gå med. Unisex-aspektet er meget vigtigt. Det handler ikke om at være feminin eller maskulin, men om det generelle udtryk. ‘Mother’ er udgangspunktet, og vi vil kun arbejde med nye modeller, når vi føler, de er absolut perfekte«, fortæller de tre fyre bag mærket.

I Danmark forhandles skoene i butikken Storm i København, men du kan også finde dem til ca. 840 kr. hos Très Bien Shop lige her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af