Courtney Love og Ariel Pink leger modeller for Saint Laurent

Hedi Slimane må have en temmelig imponerende telefonbog. Vi har allerede kunnet afsløre Marilyn Manson som et af de nye kampagneansigter for Saint Laurent Paris, og nu har Slimane løftet sløret for yderligere tre ikoner, der alle er en del af ‘Saint Laurent Music Project’.

Læs også: Marilyn Manson poserer for Hedi Slimane

Laurent-designeren har inviteret tre af rockens største personligheder indenfor i form af Sonic Youths Kim Gordon, Ariel Pink og Courtney Love. Sidstnævnte er eftersigende hovedinspirationen for Saint Laurents grunge-prægede efterårskollektion, og i den nye kampagne viser hun sig frem i nålestribet jakkesæt og en bluse med hvide flæser, en tydelig hommage til Yves Saint Laurents arv, der tilbage i 1960’erne revolutionerede modebranchen med kvinder i jakkesæt.

Læs også: Grimes designer for Saint Laurent

Samarbejdet mellem det franske modehus og musikken bestemt ikke noget nyt. I 1971 klædte Yves Saint Laurent Mick og Bianca Jagger på til deres bryllup i St. Tropez, og siden Hedi Slimane overtog roret, har både Christopher Owens, Beck og Grimes prydet modehusets kampagner.

Kampagnen er traditionen tro lavet i sort/hvid og fotograferet af Hedi Slimane selv. Se hele serien nedenfor.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af